“Леонардо да Винчи” изпрати своите зрелостници

Частното езиково училище "Леонардо да Винчи" в Добрич днес изпрати своите зрелостници.

“Леонардо да Винчи” изпрати своите зрелостници

Тържественото събитие се проведе в Художествената галерия. По традиция изпращането на зрелостниците от "Леонардо да Винчи" се организира в един ден с раздаването на дипломите им за завършено средно образование.Випускът е един клас от десет ученици, а трима от тях са отличници - Теди, Анелия и Георги.

“Мисля, че се превърнахме в група млади и целеустремени хора, които имат амбиция за успех и визия за бъдещето. Надявам се, че ще запазим детското в себе си и ще продължим да мечтаем”, каза отличничката Теди. 


Зрелостниците получиха дипломи, плакети и значки със символ на лъчите на знанието. Те бяха раздадени от директорите на учебното заведение Павел Павлов, Нели Николаева и Боряна Димитрова. 
“Както във всяко едно семейство децата порастват, тръгват по техния път, а на тяхно място идват по-малките. Така е и в нашето семейство, времето лети”, каза Нели Николаева. 

Поздрав към завършилите младежи и гостите на изпращането отправиха ученици от “Леонардо да Винчи”, като в програмата се включиха и най-малките възпитаници на учебното заведение.