Стоичков и Парис избират Мис Украйна

На 11 септември 2011 година ще се състои финалният етап от надпреварата за Мис Украйна. На съдийските места рамо до рамо ще седнат легендарният български футболист Христо Стойчков и неудържимата милионерска насладница Парис Хилтън.

Стоичков и Парис избират Мис Украйна
4_105_300_01В надпреварата ще участват 26 момичета, представителки на всички области в страната.

До Камата да дава оценки ще седне и скандалната милионерска наследница Парис Хилтън, разкриват организаторите. В журито са още моделът София Рудева, Мис Русия 2009, страшилището от боксовия ринг Владимир Кличко и холандското футболно величие Рууд Гулит.

Короната на победителката пък ще връчи Мис Свят 2003 Розана Дейвидсън, дъщеря на ирландския изпълнител Крис де Бърг.

Посещението на Христо в Украйна е свързано и с друго значимо събитие. Ден по-рано - на 10 септември, той ще рита срещу легенди на местния гранд "Динамо" (Киев). Камата е поканен в отбора на световните звезди заедно с Гулит, Кристиан Карембьо, Кристиан Виери, Франк де Бур, Стив Макманамън, Робер Пирес и Марсел Десаи.

Последният е стар "приятел" на българина. На мача България - Франция (1:3) от Евро'96 двамата не спряха да си разменят остри реплики, а след срещата Десаи се оплака, че Ицо го е обиждал на расистка основа.

За "Динамо" ще играят Андрий Шевченко, Сергей Ребров, Александър Шовковски, Олег Лужни, Александър Головко, Тарас Луценко и Алексей Михайличенко. Мачът ще е на стадион "Валерий Лобановски" в Киев.