От 23 до 27 май ще се проведат абитуриентските балове в Добрич и областта

От 23 до 27 май ще се проведат абитуриентските балове в Добрич и областта
На 23, 24 и 25, 26 и 27 май ще се проведат абитуриентските балове в Добричка област, съобщи за Добрич Онлайн началникът на Регионалното управление по образование Жоро Тошков.

На 23 май ще са баловете на Професионалната гимназия по транспорт, обслужване и лека промишленост и на Частното езиково училище "Леонардо да Винчи".


На 24 май ще празнуват абитуриентите на добричките училища СУ "Георги Стойков Раковски", ФСГ “Васил Левски”, Професионалната гимназия по аграрно стопанство, ПГ по механотехника и електротехника "М. В. Ломоносов", ПМГ “Иван Вазов”, ЧПГТП "Райко Цончев", ПГВМ "Проф. д-р Георги Павлов", Професионалната гимназия по туризъм "П.К.Яворов", СУ "Св. св. Кирил и Методий", на двете учебни заведения от Генерал Тошево – СУ „Н. Й. Вапцаров“ и ПГЗ „Т. Рачински“, на каварненските СУ „Ст. Караджа“ и ПЗГ "К. А. Тимирязев", на тервелските СУ „Й. Йовков“ и ПГТО „Д. Михайлов“, СУ „А. Златаров“, Шабла и СУ “Христо Смирненски” в село Крушари.


На 25 май ще се веселят завършващите добричките училища ЕГ “Гео Милев”, СУ ''Свети Климент Охридски”, СУ “Любен Каравелов”, СУ "Димитър Талев" и СУ "Христо Смирненски" в с. Оброчище.


На 26 май е единствено балът на СУ “П.Р.Славейков”, а на 27 на СУ “Христо Ботев” в Балчик.


В ресторант „Чифлика“ в Добрич ще се веселят зрелостниците на СУ "Димитър Талев",  СУ ''Свети Климент Охридски”, Професионалната гимназия по туризъм "П.К.Яворов" и Професионална гимназия по транспорт, обслужване и лека промишленост.


Ресторант „Резиденция“ са избрали СУ “П.Р.Славейков” и СУ "Св. св. Кирил и Методий", а в “Лебед” ще празнуват ФСГ “Васил Левски”, СУ "Георги Стойков Раковски" и  ЧПГТП "Райко Цончев".


В ресторант “България” ще бъдат абитуриентите от ПГ по механотехника и електротехника "М. В. Ломоносов", ПМГ “Иван Вазов”, ПГВМ "Проф. д-р Георги Павлов", ЕГ “Гео Милев” и СУ “Христо Смирненски”, Крушари, а в “Централ” възпитаниците на Професионалната гимназия по аграрно стопанство.


“Грийн палас” са избрали от СУ “Христо Смирненски”, с. Оброчище и СУ “Любен Каравелов” в Добрич. 


За своя празник ресторанти в Златни пясъци са предпочели абитуриентите от двете учебни заведения в Каварна - СУ „Ст. Караджа“ и ПЗГ "К. А. Тимирязев".


В Лайтхаус Голф и СПА хотел ще празнуват от СУ „Хр. Ботев“ в Балчик. Възпитаниците от ЧСУ “Леонардо да Винчи” ще отбележат празника си в “Блексийрама” - Балчик.


В “Узунов палас” в Генерал Тошево ще празнуват от ПГЗ „Т. Рачински“, а СУ „Н. Й. Вапцаров“ в комплекс “Св. Георги”, който също се намира в добруджанския град. 


От СУ “Йордан Йовков” ще се веселят в Резиденцията до град Тервел, а от ПГТО „Д. Михайлов“ в ловен дом “Диана”.


Абитуриентите от СУ „А. Златаров“ в Шабла ще празнуват в с. Тюленово в ресторант “Вила Амбра”.


Коментирай

Споделете в социалните мрежи:

Google+