Започва ротацията в Североизточна трета лига

Отборите са разделени на първа 6-ца и втора 7-ца за оформяне на крайното класиране

Започва ротацията в Североизточна трета лига

Началото на мачовете от втората фаза на шампионата в Североизточна трета футболна лига ще бъде дадено днес. При това „завъртане“ отборите са разделени на първа 6-ца и втора 7-ца. В тези потоци ще стане съответно определянето на първенеца в групата, както и този, който ще изпадне.



Добричка област има трима представители в Трета лига, като отпор на водача „Спартак“ /Варна/ ще опита да даде тимът на „Септември“ /Тервел/. По програма днес избраниците на треньора Валентин Пейчев трябваше да гостуват на „Суворово“, но двубоят е отложен за 15 май. Останалте два отбора от региона са в долната половина на класирането, където ще водят битки до оцеляване. По програма състава на „Калиакра“ /Каварна/ е домакин на „Бенковски“ /Бяла/, а „Устрем“ /Дончево/ излиза на терена в Кубрат срещу едноименния тим.

Програма за срещите от XXVII кръг - първа 6-ца, 1.05 /сряда/, 17,00 ч.: Спартак /Вн/ - Ботев /Н. Пазар/, Светкавица /Тщ/ - Хитрино; Суворово - Септември - отл. за 15.05 /сряда/.

Втора 7-ца - 1.05 /сряда/, 17,00 ч.: Калиакра - Бенковски, Кубрат - Устрем /Д/, Тополи - Волов /Шн/, Локомотив /Рс/ - почива.