Благотворителна великденска работилница организират в Художествена галерия - Добрич

По програма „Традиции“ Художествена галерия – Добрич, кани учениците от добричките училища да се включат във „Великденска работилница за въображение“, в която да изработят красиви, цветни картички и сувенири за светлия християнски празник.

Благотворителна великденска работилница организират в Художествена галерия - Добрич

С изработеното, тези които имат желание могат да се включат в Благотворителния базар, организиран за Десислав Димов. Базарът ще се състои в двора на Храм „Свети Георги”  на Разпети петък 26/04/2019 г. от 8 часа.
Десислав Димов е на 37 години и целият му трудов стаж  /макар и кратък/ е в системата на образованието в град Добрич. Той е претърпял автомобилна катастрофа, вследствие на която получава тежка гръбначно-мозъчна травма и се обездвижва напълно от кръста надолу. Следват 17 години, изпълнени с прегледи, операции и непрестанна борба за оцеляване. Предстои му нова операция, за която са нужни около 60 000 лв., които са непосилни за Десислав и семейството му.

Заниманията ще се проведат на 15 април, след предварително записване, те са с продължителност един час. Материалите се осигуряват от галерията. Вход  1 лев.