От следващата седмица приемат заявления за участие в базар „Великденска флора 2019“

Желаещите да участват в базар „Великденска флора 2019“ в Добрич ще могат да подадат своите заявления от 15 до 18 април, съобщиха от Общината.

От следващата седмица приемат заявления за участие в  базар „Великденска флора 2019“

Участие могат да вземат земеделски производители, занаятчии, производители, които реализират собствената си продукция, еднолични търговци и юридически лица. Всеки желаещ трябва да подаде заявление за издаване на разрешение за търговска дейност.



Заявленията ще се приемат на работно място „Икономическо развитие“ в Центъра за услуги и информация в Община Добрич. С целия регламент на базара „Великденска флора 2019“ можете да се запознаете (ТУК).

Базарът „Великденска флора 2019“, организиран от Община Добрич, ще се проведе от 20 до 30 април на пл. „Свобода” с официално работно време от 10 до 19 часа.

Предвидено е дейностите да бъдат осъществявани върху 8 места по 6 кв. м. и 4 места по 12 кв. м., по схема на разполагане, утвърдена от главния архитект.  Допустимият стоков асортимент са цветя - рязан цвят и букети, великденска украса и подаръчни стоки с великденска тематика.