Рокери от Добрич се събират в „гнездото“ на Орлите за откриването на Мотосезон 2019 през април

Рокери от област Добрич и страната ще се съберат в „гнездото” на орлите, за да открият Мотосезон 2019.

Рокери от Добрич се събират в „гнездото“ на Орлите за откриването на Мотосезон 2019 през април

Тази година мероприятието ще се проведе на 19 и 20 април, в базата на лагер "Фиш-Фиш", КК "Албена".



Традиционната мотообиколка на Добрич ще започне в 11:00 часа на 20 април (събота). Мотористите ще потеглят от базата на мотоклуб "Орлите" (ул. Бойчо Огнянов 6) и ще преминат през основните пътни артерии на Добрич, след което ще се насочат към лагер "Фиш-Фиш" в КК "Албена". За безопасността и безаварийното преминаване на мотошествието ще се грижат служители на КАТ – Добрич.

Забавната част на програмата ще започне в 14:30 часа. Мотористите ще демонстрират своите мото-умения в редица игри и състезания, като Бавно каране, Мотодартс, Мотобоулинг и не на последно място традиционната и запазена марка за "Орлите" игра – Яйцето на орела. Също така ще бъдат наградени и дошлите от най-далеч, както и най-малките рокери. 

Организаторите не са забравили и най-малките бъдещи мотористи. За тях са подготвени много и интересни забавления. Децата ще играят и ще творят в организираната работилничка за мототаланти.

И тази година Мотоклуб „Орлите” ще дадат сцена на млади рок групи от Добрич. За доброто настроение ще се погрижат талантливите музиканти от набиращата популярност банда „Крийп”.  Вечерта ще продължи с група "Лимит". 

Организатор на събитието е мотоклуб „Орлите”, със съдействието на "Скития Минор" и "Добруджански братя".