Шест купи и квота за „Dance Star” в Хърватия завоюваха изпълнителите на хип-хоп от „NNS CRЕW”

Квота за световния танцов шампионат „Dance Star” в Пореч, Хърватия, спечелиха танцьорите от хип-хоп формация „NNS CREW” в Добрич.

Шест купи и квота за „Dance Star” в Хърватия завоюваха изпълнителите на хип-хоп от „NNS CRЕW”

Талантливите изпълнители с ръководител и треньор Миглена Георгиева  завоюваха шест купи – за три първи и три втори места, от квалификационния турнир с международно участие „Dance Star Bulgaria 2019”. Той се проведе в събота и неделя във Варна.

Участвахме с 44 изпълнители във всички възрастови групи във Формации, Групи и Сола, сподели за Добрич онлайн Миглена Георгиева. Трите първи места за „NNS CREW” са в Група до 8 години, треньор на малките танцьори е Лазарина Минкова, за Формации 8-11 години и в Соло - за Виктор Иванов. Вторите места добричките таланти завоюваха във Формации 12-15 години, Формации над 16 години, наградата в Соло грабна Тереза Иванова.

Един от танците на „NNS CREW” бе отличен за участие в Гала вечерта.

Хореографи на отбора са Миглена Георгиева и Виктор Иванов.

Световният танцов шампионат „Dance Star” в Пореч, Хърватия, ще се проведе от 22 до 26 май. Надяваме се добричката общественост да ни подкрепи да се справим финансово, за да се представим на такъв голям форум, сподели Миглена Георгиева.