С четири купи се завърна балетна формация “My Dance” от състезание

В състезанието „Магията на танца” в Шумен участие взеха близо 60 състава от България, разделени в четири възрастови групи, съобщават от балетната формация.

С четири купи се завърна балетна формация “My Dance” от състезание
Момичетата от “My Dance” с ръководител и хореограф Пламена Петрова и помощник-треньор Десислава Димитрова  участваха и в четирите възрастови групи. 

Състезанието „Магията на танца” се проведе на 9 и 10 март. 

В първия ден на сцената в Шумен най-малките балеринки направиха своя дебют в първа възрастова група и грабнаха специална награда - купа за танците „Кукли” и „Пинко”.  Във втора възрастова  група момичетата се отличиха с приз-купа за авторски танц  с  „Бонбонки” и „The Flintstones”.  


На следващия ден надпреварата продължи с трета и четвърта възрастова група. В трета “My Dance” се яви с танците „Писма” и „Цар лъв” и завоюва специална награда – купа, а в четвърта възрастова група отново спечелиха приз-купа за авторски танци с „Плаващи пясъци” и „Пламъци”.


Балетна формация “My Dance” продължава с подготовката си за още три състезания през месец юни, както и за годишната си продукция. А през лятото очакват успешно да преминат квалификация и да участват в XVII European Championship of Majorette – SPORT & European Cup във Франция – 2020 година.

 

От балетната формация “My Dance” споделят, че приемат нови деца, желаещи да се докоснат до магията на танца всяка събота и неделя.