Валерия от Добрич отново продава изработени от нея икони, за да осъществи своя мечта

Валерия Мюлер от Добрич този път продава икони, за да събере средства за състезание по художествена гимнастика в Кипър, където да покори нови върхове.

Валерия от Добрич отново продава изработени от нея икони, за да осъществи своя мечта

Това съобщи човекът с добро сърце Лео Кадели в платформата “Приятели, помагайте”. Нужната сума за състезанието е 600 лева. 500 лева е самото участие, а 100 лева ще бъдат необходими за джобни за гимнастичката Валерия.



Състезание по художествена гимнастика в Кипър ще се състои на 12 април, а сумата от 600 лева трябва да бъде събрана до края на март. 

13-годишната Валерия Мюлер използва своя талант, за да осъществи пътуването си до Кипър. Тя рисува икони по модел на декупаж и ги продава по 10 лева. 

Всеки, който желае да закупи икона и да подкрепи гимнастичката от Добрич, може да го направи с обаждане на телефон 0887 702 957 - Веселина Цекова - отговорник на добрата кауза.

Лео Кадели изрично уточнява, че  Валерия не проси, просто има нужда от приятелско рамо. Нейните родители не са я лишавали от нищо, но тя има свои мечти, които се оказват непосилни за тях. 

Припомняме, че през 2018 година чрез продажба на икони, Валерия Мюлер сбъдна мечтата си и участва в Международно състезание по художествена гимнастика във Виена, където спечели 2 златни медала. Необходимата сума тогава бе в размер на 600 лв. за участие в състезанието, а от платформата “Приятели, помагайте” събраха над 1 500 лева. 

Добри хора сбъднаха мечтата на Валерия да участва в състезание по художествена гимнастика във Виена

Два златни медала във Виена за малката гимнастичка Валерия от Добрич, която твори икони

Каузата може да подкрепите и на https://www.paypal.me/leokadeli, като е необходимо първо да направите поръчка на икона чрез посочения по-горе телефон за връзка, email: leo.kadeli1@gmail.com.