Точка от „червените” изпуснаха да откраднат юношите

ЦСКА спечели срещу добричлии на терена на ВТУ „Т. Каблешков”

Точка от „червените” изпуснаха да откраднат юношите

Юношите до 15 години на ФК „Добруджа” изпуснаха да откраднат днес точка при гостуването на ЦСКА-София в среща от XVIII кръг от Елитната група на страната. Въпреки че изиграха един от най-силните си мачове от началото на първенството, избраниците на треньора Димитър Недялков отстъпиха с 0:2 на терена на ВТУ „Тодор Каблешков” в столицата.




Младите добруджанци имаха реален шанс да поведат в резултата още в 1-ата мин., но Цветан Цветанов не успя да насочи топката в рамката след корнер. След това „жълто-зелените” осъществиха още няколко бързи влизания към съперниковата врата, но не можаха да отбележат гол. Такъв обаче „червените” реализираха при първата си по-сериозна атака в 31-ата мин. на двубоя. Второто си попадение футболистите на ЦСКА, които са водачи в класирането, вкараха в предпоследната минута на мача, когато останаха съмнения за нарушение в атака на нападател на домакините.

Яд ме е, че се разминахме с точката, защото момчетата демонстрираха хъс и самочувствие. В общи линии всичко в игрови план ни се получи, но ни липсваше гол, с който да притиснем съперника и да наложим изцяло волята си, коментира след срещата Димитър Недялков. В ХIX кръг в Добрич гостуват юношите на „Черно море” /Варна/, водени от Станислав Стоянов. Мачът ще се състои на 10 март /неделя/, а началният съдийски сигнал ще бъде даден в 11,00 часа.