С поредица от прояви ФСГ „Васил Левски“ чества 70 години от създаването си

70-годишен юбилей чества финансово-стопанска гимназия „Васил Левски“ в Добрич.

С поредица от прояви ФСГ „Васил Левски“ чества 70 години от създаването си

Както Добрич онлайн писа, една от проявите е обявеният конкурс за лого на учебното заведение. 23 март е крайният срок за участниците в друг конкурс – за рисунка на тема „Училище на бъдещето“. Следващото събитие е изложба „Минало, настояще, бъдеще на нашето училище“, която ще бъде открита на 25 март. До 15 април ще бъде издаден юбилеен вестник, филм за историята и постиженията на гимназията ще бъде представен до 20 април. 




Три са проявите на 7 май. По повод годишнината ще се проведе тържествен Педагогически съвет. Бивши възпитаници и преподаватели на ФСГ „Васил Левски“ ще влязат в час в рамките на инициативата „Среща на поколенията“. В драматичен театър „Йордан Йовков“ ще се състои тържествен концерт. „Моята професия“ – състезание по икономически дисциплини, ще се проведе на 8 май.

За следващия ден са предвидени две събития – Ден на науките и среща с родственика на Васил Левски Стефан Караиванов. Спортни турнири ще се проведат на 10 май, тогава ще се състои и благотворителен бал. Ученици ще изрисуват фасадата на физкултурния салон на 30 май.