Мис Плеймейт била непълнолетна на конкурса

Мис „Плеймейт" Меги Колева е била непълнолетна, когато спечелила еротичната титла.

Мис Плеймейт била непълнолетна на конкурса

Ромската перла от врачанското село Оходен е родена на 4 август 1993 г. Конкурсът пък беше на 13 юли, когато Меги все още не е била навършила пълнолетие. За участие в подобен еротичен конкурс обаче пълнолетието е задължително условие, коментират юристи.

Малко след спечелването на титлата Меги бе спрягана в медиите като първата Мис "Плеймейт" без силиконов „тунинг", но слухът бързо бе развенчан.

 

Самата тя призна в интервю след конкурса, че има силиконови импланти. За да се извърши подобна хирургическа интервенция на непълнолетен обаче, се изисква съгласие от родителите или попечителите, пише в.Конкурент.

За новата слава на Меги Колева в родното й село знаят малцина. Красавицата е от ромски произход и е една от трите дъщери на краварката Марина. Сестрите й са Ани и Северина. Майката на плеймейтката се труди неуморно, за да изхрани децата си, защото преди няколко години баща им изоставил семейството си. Той е от село някъде около Етрополе, в което семейството живяло известно време. Ани, Меги и Северина дори ходели на училище там. Безпаричието обаче принуждава семейството да замине за Испания, където бащата среща друга жена и изоставя Марина и децата си. Налага се те да се върнат в родното село на Марина - Оходен.

„Когато си дойдоха, нямаше къде да отседнат. Бащата на Марина живее тук, но той има друго семейство. Наложи се да им дам изоставената канцелария на бившето ТКЗС", разказа кметът на Оходен Тодор Тодоров.

В селото се говори, че преди година красавицата била забелязана от спонсор, който й обещал, че ще я направи известна.

 

Тя повярвала и отишла с него и по-голямата си сестра в София. Изглежда, че неизвестният благодетел е изпълнил обещанието си. Вероятно той е платил и за силикона в гърдите на Меги - поставен поне година, преди тя да навърши пълнолетие, по думите на колежките й от известна модна агенция.