Да последваме доброто: Жена от Добрич иска да помогне на семейство в нужда за коледните празници

Някой би казал – каква новина е това, а друг би му отговорил – за доброто, което е заразно и от което имаме нужда. Та, затова е тази статия, за да инжектираме доза добродушие. Защото „ако до всяко добро същество застане поне още едно, ех, ще започне такъв живот, че само си викам дано“.

Да последваме доброто: Жена от Добрич иска да помогне на семейство в нужда за коледните празници

Ева Михалева от Добрич с кауза да помогне на семейство, пенсионер или човек в затруднено положение. Идеята й е да предостави хранителни продукти, лакомства или козметични стоки в зависимост от нуждите на хората, на които ще ги дари. Тя сподели, че предпочита те да са от нашия град. По този начин по-лесно ще предостави продуктите, които е закупила. 



В момента две години съм по майчинство. Когато бях на работа, се събирахме с колежки и приятели и помагахме на някой в нужда. Коледа е да правим добро, каза Ева. Тя допълни, че повече хора може да го направят, защото не струва много, но човека, на когото оказваме съдействие ще бъде радостен. 

Бих искала да помогна на повече хора, но всичко е свързано с възможност. Няма смисъл на десет човека да занеса по един пакет с ориз. Предпочитам да напълня една или две торби и да зарадвам определени хора, за да си имат всичко необходимо. 

Ева призовава, ако познавате човек, който наистина се нуждае от помощ да пишете (ТУК)