Тежка задача се очертава пред юношите в реванша

Добричлии отстъпиха на терена на „Лудогорец“ в 1/4-финалите за Купата на БФС

Тежка задача се очертава пред юношите в реванша

Отборът на ФК “Добруджа“ при юношите старша възраст, за състезатели, родени през 2001 г., претърпя загуба с 1:4 в Разград от връстниците си от „Лудогорец“. Срещата бе първа между съперниците в 1/4-финалната фаза на турнира за Купата на БФС.



Домакините влязоха със самочувствие в мача и поведоха в резултата в началните минути. Младите добрички футболисти не се стъпиха и отговориха на предизвикателството след изравнително попадение на Пламен Шестаков. Разградчани продължиха да бъдат по-активни на терена и до почивката покачиха на 3:1. Те решиха всичко в своя полза в началото на втората част, когато достигнаха до четвърти гол. По този начин задачата на „жълто-зелените“ в реванша се очертава доста тежка, като те трябва да отбележат три безответни попадения.

Вторият двубой в Добрич е насрочен за 13 ноември /вторник/ от 14,00 ч. Крайният победител придобива право да спори в полуфиналната фаза на надпреварата, в която сигурни участници са вече съставите на „Ботев“ /Пд/, „Черно море“ /Вн/ и „Сокол“ /Марково/.