Набират кандидати за безплатно обучение за предприемачески и управленски умения

Кандидати за включване в безплатно обучение за предприемачески и управленски умения набира „Авангард персонал консултинг“. Обучението ще се реализира в рамките на проект "Стартъп по пътя към съвършенство" и основната му цел е участниците в него да получат знания и умения в областта на предприемачеството.

Набират кандидати за безплатно обучение за предприемачески и управленски умения

Програмата включва няколко модула: Вие като предприемач; Стартиране на собствен бизнес; Бизнес план, бизнес идея, маркетингов план; Форми на търговска дейност - ООД, ЕООД, ЕТ, ДЗЗД или др.; Персонал, правни отговорности и застраховка; Финансово планиране; Капитал и видове източници; Ценообразуване; Управление на проекти; Информационни технологии; Водене на преговори; Управление на конфликти; Съвместяване на служебни и лични задължения.



Обучението ще бъде организирано гъвкаво в зависимост от това дали участниците са безработни или заети лица, както и с оглед на нагласата им за времето, по което то ще се провежда. Продължителността на отделните модули е съобразена както със сложността на материята, така и с резултатите от предварителните проучвания относно потребностите на начинаещи предприемачи от града и региона.

Учебният процес ще се базира на съвременни методи за обучение на възрастни и ще бъде структуриран като групово-динамичен тренинг. На бъдещите предприемачи ще бъдат предоставени актуални материали за обучението на хартиен и електронен носител.

Отделните модули ще се водят от квалифицирани експерти и треньори, притежаващи релевантно образование и необходимия професионален опит.

Успешно завършилите обучението ще получат сертификат.

Като резултат от обучението участниците в него ще притежават необходимите знания и умения за успешно развиване на самостоятелно стопанска дейност.

Както Добрич онлайн писа, проектът „Стартъп по пътя към предприемачеството“ се реализира от „Авангард персонал консултинг“ в партньорство с Община Добрич. Финансирането е по оперативна програма „Развитие на човешките ресурси“.