Добруджа писа шестица на Черноморец (Балчик)

В последната си контрола преди началото на първенството Добруджа победи Черноморец (Балчик) с 6:0.

Добруджа писа шестица на Черноморец (Балчик)

Непосредствено преди спаринга на стадион "Дружба" в Добрич, на публиката бяха представени футболистите и треньорския щаб на Добруджа.


 

Още в 8 мин. Славомир Илиев бе фаулиран в наказателното поле на гостите от Балчик и Павлин Тодоров изпълни точно отсъдената дузпа. В 24 мин. Славомир Илиев покачи на 2:0 за Добруджа, а за попадението асистира Денис Судин.

 

Втория си гол в мача Павлин Тодоров отбеляза в 33 мин. 3 минути преди почивката Мариян Ангелов изведе отлично Недко Ангелов и той покачи на 4:0 за добричлии.

 

В края на мача - в 77 и 86 мин. Любомир Михалев се разписа на два пъти и така оформи крайното 6:0 за Добруджа над Черноморец (Балчик).

 

През втората част в игра за жълто-зелените влезе последното ново попълнение на отбора - юношата на Левски Емил Йорданов. Халфът идва от Чавдар (Етрополе).

 

Като титуляри за Добруджа в този спаринг започнаха Николай Марков, Явор Колев, Младен Димитров, Филип Флоров, Здравко Петров, Танер Юсню, Недко Ангелов, Валери Михайлов, Славомир Илиев, Павлин Тодоров и Ивайло Лазаров.