Сексинструктор обещава на жените 4 месеца оргазъм

Сексинструкторка обещава на жените, които следват съветите ѝ, четиримесечен оргазъм. А преди си мислехме, че свинете са богопомазани с 30-минутно сексуално удоволствие.

Сексинструктор обещава на жените 4 месеца оргазъм
Зоолегендата, че женските прасета изпитват 30-минутен оргазъм винаги е била като обеца на ухото за нашия, човешки, вид. Сега обаче една сексинструкторка от Сан Франциско твърди, че е измислила начин жените да изпитват четиримесечен оргазъм.

Да, няма грешка - четиримесечен.

Никол Дидон, написала и издала книгата „Бавен секс", сама се хвали, че е открила изкуството и майсторлъка за постигане на безотказен дамски оргазъм - далаверата била в това, че женската наслада се постига по различен начин от мъжката.

Специфичният метод на Дидон се нарича „оргазмена медитация". В началото на своите проучвания тя стъпила на статистиката, че 26% от жените са изпитвали оргазъм при последния си полов акт - в сравнение със 76% от мъжете.

„Жените също толкова, колкото и мъжете, жадуват за секс", разправя Никол Дидон.

„Този секс, който дамите искат обаче, не им се предлага в менюто.", твърди тя.

Според книгата за да се усъвършенстват в бавния секс, двойките трябва да се уединяват за по 45 минути в продължение на 10 дни. Мъжът трябва да овладее спецификата на разгалването, а девойката - да е максимално концентрирана. Рецептата е, че партньорът остава облечен, а жената сваля всичко от кръста надолу. После се прибягва до описаното в наръчника галене върху мека кушетка с две възглавници. Лампите са светнати, двамата са силно вглъбени в усещанията си, а пичът трябва нежно да изказва това, което вижда. (Звучи като извадено от готварска книга, да.)

Сексинструкторката е категорична, че оргазмената медитация трябва да се практикува отделно от секса, тъй като нейната цел не е непосредствения оргазъм, а поддържането на дамите във възбудено състояния за по-дълъг период от време. От своя страна това помагало и на отделния полов акт, при който дори най-малкото погалване вече би предизвикало неподозирани реакции на женското тяло. Надяваме се - позитивни.