Под налягане: Силиконови цици гръмнаха в самолет

Невероятен хаос предизвикали силиконови цици в самолет, пътуващ за Варна. 400-те кубика силикон в гърдите на 28-годишна хубавица се пръснали и момичето едва не колабирало.

Под налягане: Силиконови цици гръмнаха в самолет

Истинска драма се разигра на редовен полет София-Варна в събота, съобщили служители на "България ер". Млада софиянка едва не колабира в самолета, след като силиконовият  й бюст гръмнал във въздуха, пише "Всеки ден".


 

Имплантантите се спукали, точно когато самолетът набрал височина и вече било късно да се върне.

 

"Момичето започна да крещи: "Боли ме, боли ме. Разкъсвам се!" и с колежката се затичахме да видим какво става. Пътниците се изправиха и настана голяма паника", разказала една от стюардесите на полета.

Първоначално самото момиче не можело да обясни какво се случва и само твърдяло, че има болки в гърдите.

 

След като свалили дрехите й обаче, станало ясно, че бюстът й не е на място и се е разпръснал на различни места по гърдите и деколтето.

 

Стюардесите само успели да облекчат болките й с успокоителни медикаменти, които я закрепили в съзнание. За щастие полетът бил кратък и още при кацането столичанката била поета от линейка. Според лекарите последствията за здравето й ще бъдат трайни и тя ще се възстановява поне година, за да върне формата на бюста си.

 

28-годишната Вера Илиева разказала, че отлетяла за морската столица за среща с гаджето си, който е бил местен строителен бос.

 

Красавицата разказала на персонала, че именно любимият й настоявал да си сложи нови цици и платил за операцията, която замалко не й коства живота. Столичанката си сложила имплантанти с 400 кубика силикон миналия понеделник и интервенцията минала успешно.

 

Лекарите я предупредили 2 седмици да не сваля превръзките и 40 дни да не се качва на самолет, въртележки и подобни съоръжения, които предполагат по-високо налягане.

 

Гаджето й обаче категорично отказало да пътува за София и затова влюбената жена решила да пренебрегне забраната.