ОИЦ-Добрич с открит щанд в центъра на града

Във връзка с отбелязването на 30 години Кохезионна политика на ЕС, Областен информационен център – Добрич организира открит щанд в центъра на града.

ОИЦ-Добрич с открит щанд в центъра на града

Днес до 13 часа в центъра на Добрич срещу пицария „Моцарела” жителите на града могат да се запознаят с възможностите за финансиране с европейски средства, да им бъде разяснена кохезионната политика на Европейския съюз и какво ще се случи с финансирането след 2020 година. 





Организаторите са подготвили интересни игри и викторини, с много награди.  С посещението на открития щанд можете да спечелите и безплатен билет за игралния филм „Белгийския крал“, копродукция между България, Белгия и Холандия, който ще се излъчи на 8 октомври от 18 часа, в кино „Икар” в гр. Добрич.


На щанда всеки може да сподели чрез подготвена бланка своите идеи за подобряване на живота в града. В края на месеца екипът на ОИЦ – Добрич ще събере всички предложения и след обобщаването им те ще бъдат изпратени до Общината, заедно с информация за възможности за финансирането им чрез Европейски структури и инвестиционни фондове. 


За най-малките, екипът на ОИЦ – Добрич е подготвил и много изненади.

Събитието е част от общата инициатива на мрежата от 27 областни информационни центрове в България, наречена „Бъдеще на Кохезионната политика на ЕС“.