Фиркани шофьори карат из Добрич

През почивните дни в Добрич са установени 4 случая на управление на МПС след употреба на алкохол.

Фиркани шофьори карат из Добрич

На 30 юли, около 18.30 часа, по околовръстния път на Добрич, от полицейски автопатрул е спрян за проверка лек автомобил “Фолксваген Голф”, управляван от 63 годишен водач от Добрич. При извършената проверка за алкохол, техническото средство е отчело 2,51 промила в издишания от водача въздух.


 

На същата дата, около 23.50 часа, пак по околовръстния път на Добрич, от полицейски автопатрул е спрян за проверка лек автомобил “Фолксваген Поло”, управляван от М.М., на 27 години, от град Добрич. При извършената проверка за алкохол, са отчетени 2,29 промила в издишания от водача въздух.


Тази нощ около 01.30 часа, по ул.”Отец Паисий” град Добрич, е извършена проверка на “Мерцедес”, управляван от 24 годишен водач от Добрич. Той е шофирал с 1,32 промила алкохол.

 

Отново тази нощ около 02.30 часа, по бул.”Добруджа” в Добрич, от полицейски автопатрул на Първо РУП Добрич е спрян за проверка лек автомобил “Фолксваген Пасат”, с водач Д.Д. на 34 години, от град Добрич. При извършената проверка за алкохол, техническото средство е отчело 2,23 промила в издишания от водача въздух.