Откриха 26-ото издание на Международното изложение „Селското стопанство и всичко за него” в Добрич

Откриха 26-ото издание на Международното изложение „Селското стопанство и всичко за него”, което се организира от „Добрички панаир“ АД.

Откриха 26-ото издание на Международното изложение „Селското стопанство и всичко за него” в Добрич

Присъстваха зам.-министър на земеделието Янко Иванов, Даниела Димитрова, народен представител, Иво Пенчев, председател на Общински съвет, арх. Боян Коларов, зам.-кмет на Добрич, Ивайло Йорданов, директор на Областна дирекция на ДФ „Земеделие“, Десислава Иванова, директор на Областна дирекция „Земеделие“, Нели Господинова, председател на „Черноморски център за развитие“. 




ПФТС „Добруджа“ изнесе фолклорна програма. 


Звезделина Иванова – изпълнителен директор на „Добрички панаир“ АД приветства за добре дошли всички присъстващи и им пожела ползотворна година.


Това е изложение, което извоюва авторитет през годините. Тук може да се видят новости, очертаващи рамката на едно ново земеделие у нас, сподели зам.-министърът на земеделието Янко Иванов. 


Хаджиоглу Пазарджик е било място за среща на инициативните хора, които са видели свят в края на 19 век. Радостно е, че благодарение на „Добрички панаир“ АД и лоялността на изложителите, това събитие продължава да бъде важно за България и развитието на селското стопанство, каза арх. Боян Коларов.


Получен бе и поздравителен адрес от областния управител на Добрич Красимир Кирилов. 


В периода от 28 до 31 август в СК „Простор” посетителите могат да разгледат едрогабаритна и малогабаритна техника, машини и съоръжения за животновъдството, селскостопански инвентар, сушилни инсталации, техника за почистване, сортиране и обеззаразяване на семена, препарати за растителна защита, семена и посадъчен материал, резервни части, масла и смазочни материали, автомобили.