Роден курорт влезе в топ 10 на престижна класация

Купон, красиви плажове и евтина бира - това са трите причини Златни пясъци да бъде вкаран сред десетте топ-курорта в Европа!

Роден курорт влезе в топ 10 на престижна класация
Купон, купон, купон!

Българските Златни пясъци, по - известни като "Балерман на Балканите", е изключително любим на германските летовници. Те са привлечени от големите дискотеки и евтина бира, пише "Билд". Черно море също има своята партизона – това е Златни пясъци в България. Прекарвате деня в безделие край басейни и море, а вечерта се потапяте в нощния живот на курорта и град Варна.

"Билд" заедно със сайта Lifestyle-Portal zehn.de направиха класация на най-горещите плажни точки в Европа, където купонът привлича младите. Българският черноморски курорт Златни пясъци със своя красив плаж се превръща в прекрасна дискотека на открито и място за забавление на хиляди млади европейци. Той достойно защитава нашата страна, нареждайки се до такива дестинации като турския Бодрум, гръцкия Миконос, хърватското и черногорско адриатическо крайбрежие, както и испанските Майорка и Ибиса.

Нашият курорт за пръв път е включен в Топ 10, но експертката Керстин Котлар от сайта Lifestyle-Portal zehn.de е категорична: "Плажовете на Югоизточна Европа са новият Балерман".