БАСФ представи растителнозащитни технологии в есенните култури в Ген. Тошево

Поредица от събития тип роудшоу, свързани със Систива и есенната кампания, организира БАСФ в цялата страна.

БАСФ представи растителнозащитни технологии в есенните култури в Ген. Тошево

Днес БАСФ проведе събитие в Генерал Тошево. 



Тази година представяме нашия семинар по един изключително интересен начин, които досега не е правен в България. Роудшоу е презентация на колела, нещо интересно. Надявам се да се хареса на земеделските производители. В камиона има зала, в която 25 човека може да се съберат и там да представим нашия продукт Систива, сподели Светослав Бонев, търговски представител на БАСФ за Североизточна България.


На събитието показват растителнозащитни технологии в есенните култури – пшеница, ечемик и рапица. Основният акцент при пшеницата е Систива. Той е първият по рода си фунгицид, който, прилагайки го заедно с обеззаразителя, контролира успешно всички основни болести, намиращи се в почвата, около и в семето. 

Систива не е стандартен обеззаразител. Той е чист фунгицид с помощта, на който контролираме и листните болести. Систива е иновация. Няма аналог в световен мащаб. Лично моето мнение е, че Систива ще промени начина на отглеждане на пшеница и ечемик, защото наистина е нещо уникално и ново. Мисля, че това е бъдещето, каза Светослав Бонев. 

Акцентът в конвенционалната технология в рапицата е Бутизан. Най-наложеният почвен продукт за борба с основните широколистни плевели. 

Постарали сме се тази година да изненадаме земеделските производители с изключително добри предложения, от които мисля, че успешно ще се възползват, допълни търговският представител на БАСФ.

От 1 септември Светослав Бонев поема управлението на екипа и всички бизнес дейности на БАСФ за областите Добрич и Варна.