Прекрасно слънчево време радва деца от Генерал Тошево, които са на лагер в Шабла

Прекрасно слънчево време, високи летни температури и топла вода радват децата от Тошево, които са на лагер край Шабла.

Прекрасно слънчево време радва деца от Генерал Тошево, които са на лагер в Шабла

За късмет на всички лагерници и през тази година времето е с тях – много горещо и идеално за плажуване.



Първата лагерна смяна продължава от 19-ти до 24-ти юни, а втората ще бъде от 24-ти юни до 28-ми юни. Интересът през това лято към лагера в Шабла е много голям и за съжаление не всички деца успяха да се запишат за вълнуващото морско приключение. Общо 54 деца ще посетят уютната и комфортна база в Шабла, радвайки се на безкрайната плажна ивица и морската синева.

Разбираемо за децата тези дни са истинско щастие и незабравимо лятно приключение. Когато са на плажа, лагерниците редуват къпане в морето с много забавни игри, строене на пясъчни замъци и най-различни морски състезания. Вечерите в хотелската база пък са тематични за запълване свободното време на децата с различни по интереси забавления.

По традиция и през тази година представители на Общинска администрация инспектираха летния отдих край морето за да се уверят на място, че всичко е „повече от чудесно“.

За лагерната смяна отговарят квалифициран ръководител, педагози, спасител и медицинско лице. Учителите спoделиха, че децата истински са се наслаждавали на преживяването, и не са създавали никакви проблеми, като дълго ще помнят този летен лагер.