Видео запечата крадец, задигнал портфейла на медицинска сестра от МБАЛ - Добрич

Откраднаха портфейл на медицинска сестра от МБАЛ - Добрич, в което е имало различни видове лични документи.

Видео запечата крадец, задигнал портфейла на медицинска сестра от МБАЛ - Добрич

На 1-ви април, около 10 часа сутринта, в болницата постъпва клиент, който се нуждае от спешен преглед, разказва Пенка Георгиева, медицинска сестра в МБАЛ - Добрич. В бързината тя забравя да заключи сестринската стая и отива да прегледа пациента. През това време мъж се възползва от ситуацията, като влиза в стаичката и взима портфейла на медицинската сестра.




Пенка обяснява, че след това са гледали записа от камерите в болницата. На него ясно се вижда как мъж обикаля по всички кабинети и пробва дали може да се влезе. Така попада и на сестринската стая, която е забравена отключена. „От записа видяхме как той няколко пъти отива до манипулационната, гледа дали някой скоро ще излезе, след което се връща отново до сестринската стая. В крайна сметка мъжът прибира портфейла и изчезва“, допълва медицинската сестра. Пенка е нямала много пари вътре, но иска да върне своите документи. 

Портфейлът е червен цвят. Пенка Георгиева отправя молба към всеки, който има някаква информация, да се обади на телефон 0896818680.