Родители и дарители показаха щедрост и човеколюбие на благотворителен бал на ДГ „Радост”

Традиционният благотворителен бал „Да сбъднем мечта” на детска градина №20 „Радост” в Добрич събра родители, гости и приятели.

Родители и дарители показаха щедрост и човеколюбие на благотворителен бал на ДГ „Радост”

Той се проведе в навечерието на Цветница и Великден в ресторант „Албена”, съобщи за Добрич онлайн директорът на детското заведение Валентина Господинова. За пореден път родителите, вдъхновени от идеята да се сбъдват детските мечти, показаха своето човеколюбие, толерантност, мъдрост и щедрост. Благодарение на тях децата от група „Слънце” ще получат интерактивна дъска, с помощта на която уверено ще придобиват нови знания и преоткриват светове.



В прекрасната вечер участваха великолепните изпълнители от студио за поп-рок певци „Сарандев” при общински младежки център „Захари Стоянов” Димитрина Германова, Стефани Маринова, Росен Петров и Преслава Тодорова - възпитаници на вокалния педагог Елена Карабельова. Красотата на добруджанския фолклор пресъздадоха танцов състав „Добротица” с главен художествен ръководител Александър Александров и хореограф Юри Митев.

Всички красиви предмети за базара, томболата и търга бяха дарени от родители на децата, за което от ръководството на детската градина са безкрайно признателни. Те благодарят и на отец Емануил от храм ”Света Троица” и сладкарници „ Кристи”. „В благородните каузи в името на децата можем всичко само, когато сме заедно - учители и родители, сподели Валентина Господинова.

Екипът на ДГ 20 „ Радост”  изказва своите благодарности на всички дарители и родители. Да са здрави децата и нека се погрижим сега за тяхното по-добро образование и по-мирен детски свят, допълни директорът.