Чарли Шийн влиза в пряка битка с "Двама мъже и половина" за зрителската аудитория

Дебютният епизод на новия проект на Чарли Шийн и пилотният епизод от новия сезон на „Двама мъже и половина“, откъдето актьорът бе уволнен, ще се излъчат в един и същи ден, и то само с час разлика.

Чарли Шийн влиза в пряка битка с "Двама мъже и половина" за зрителската аудитория
От 21 часа на 19 септември по телевизия CBS ще започне новият сезон на един от най-гледаните сериали в САЩ - „Двама мъже и половина".

Този път обаче в главната роля няма да бъде лицето на поредицата, Чарли Шийн. Не е ясно на какво сюжетно развитие ще заложат продуцентите и дали героят чичо Чарли ще умре в първата серия, но вече е потвърдено, че в главната роля на новия сезон ще бъде Аштън Кътчър.

Само час след първия епизод на „Двама мъже и половина" пък по кабелната телевизия Comedy Central ще тръгне новият проект с участието на Чарли Шийн. Епизодът ще бъде част от поредицата Roast на телевизията, в която звезди изиграват себе си.

По всяка вероятност скоро ще бъде обявено и началото на друг проект на Шийн - сериалът Anger Managеment („Психаротерапия"), базиран на едноименния филм с Джак Никълсън и Адам Сандлър. Според електронното издание The Wrap ролята на Чарли ще бъде психотерапевтът с нестандартни методи, изигран в пълнометражната лента от Никълсън.