Индийски кино звезди снимат екшън в Българево

В каскадите в село Българеево и на нос Калиакра ще се използват над 20 коли, като половината от тях ще бъдат тотално унищожени. Филмът ще е изпълнен с гонки и бойни сцени.

Индийски кино звезди снимат екшън в Българево

Петзвездният хотел "Фламинго Гранд енд СПА" в Албена отново е домакин на известни индийски актьори. Пауан Калиан избра за своя екип гостоприемството му, докато тече заснемането на новия му индийски филм, съобщават от пресцентъра на Албена. Специално за гостите си хотелът осигури индийски готвач, който да приготви храната им по време на престоя им. По-голяма част от екипа, който ще реализира каскади, бойни сцени и гонки във филма, е от българи. Снимките ще се осъществят в село Българеево и нос Калиакра. За каскадите ще се използват над 20 коли, като половината от тях ще бъдат тотално унищожени по време на екшъна. Сюжетът на филма е около главния герой – Пауан Калиан, който води упорита битка с мафията, за да защити семейството си. Зрителите ще се насладят на истински екшън, изпълнен с гонки и бойни сцени. Екипът по заснемането му се състои от 120 човека.



След Шарук Хан, Пуан Калиан е другата голяма звезда, която избира ваканционно селище Албена, за да настани екипа си. Семейството му са собственици на ФК „Карала Бластърс“, в който от тази есен ще играе българската гордост Димитър Бербатов.