Красива и свободна: Мис България си няма гадже

Новата Мис България Ваня Пенева си няма гадже и не харесва футболисти. Признанието красавицата направи в предаването „Гореща точка” на ТВ7.

Красива и свободна: Мис България си няма гадже
Красавицата веднага разчупи представата за кралиците на красотата с това, че не се прехласва по спорта, учи българска филология в СУ и иска да стане журналистка.

Новата Мис България Ваня Пенева си няма гадже и не харесва футболисти.

Признанието красавицата направи в предаването „Гореща точка” на ТВ7. „Свободна съм до обяд, ако искаш, може да пием кафе”, показа чувството за хумор чаровницата с офертата си към водещия Николай Бареков.

Ваня Пенева спечели короната на Мис България на бляскава церемония в понеделник вечерта. Тази година най-престижният роден конкурс за красота за първи път се организира от продуцентска къща ! no frame media с партньорството на TV7.

Още с първите си медийни изяви кралицата на красотата показа, че ще е различна от досегашните носителки на короната.

Тя не е запалена по спорта и не харесва футболисти. Ваня учи българска филология в Софийския университет и иска да стане журналистка. Според нея истинската журналистика е свързана най-напред с икономическата тематика, следва я политиката, после са социалните въпроси в обществото и най-накрая е спортът.

„Любовта и чувствата са най-важни”, убедена е красавицата.

Тя беше категорична, че няма да се изкуши от пътешествие с яхта до Карибите. „Имам си кола, тя е малка, може лесно да се качи на ферибот и да пътувам навсякъде”, обясни Ваня. Автомобилът Кия Пиканто на новата Мис България й беше връчен като подарък за победата. „Това е първата ми кола”, каза похвали се Валя.

Тя все още няма книжка, но сега вече има повод да я изкара.

В „Гореща точка” новата кралица съобщи и че не би си направила козметични промени, защото се харесва. На определена възраст обаче това не трябвало да се изключва.