Американка плати 50 хил. долара, за да прилича на Мелания Тръмп

След като печели битката с рака и преодолява трудно детство, изпълнено с насилие, на 41 години Клаудия Сиера прави голяма промяна в живота си.

Американка плати 50 хил. долара, за да прилича на Мелания Тръмп

Американката, която живее в Хюстън, инвестира близо 50 хил. долара (37 хил. паунда) и минава през редица интервенции, за да заприлича на своя идол - Мелания Тръмп.



През целия си живот Клаудия е неуверена и с ниско самочувствие, след като от 7-годишна търпи подигравки за носа си, косата си и по-тъмния цвят на кожата. Голямата крачка към промяна във външния си вид решава да направи, след като на среща мъж ѝ казва, че е по-стара, отколкото изглежда и иска шофьорската ѝ книжка, за да провери истинската ѝ възраст. В този момент Клаудия тъкмо се възстановява от битката с рака на гърдата.

Тя се подлага на различни процедури като уголемяване на гърдите и липосукция, за да заприлича на първата дама на САЩ.


В очите на Клаудия Мелания е "силна, вдъхновяваща и изтънчена жена", ето защо тя се превръща в нейно копие. "Чувствам се точно като нея, всички се опитват да я смачкат, но тя остава силна и вярна на себе си", споделя Клаудия, цитирана от в. "Дейли мейл". "Когато се гледам в огледалото, не мога да повярвам, че съм аз, а когато минавам покрай някоя витрина, отражението ми ме изненадва", казва още 42-годишната жена.

Клаудия Сиера не е единствената, която иска да бъде копие на член от семейство Тръмп. Известен пластичен хирург от Ню Йорк коментира, че всяка седмица най-малко една жена идва при него с молбата да изглежда като Мелания или Иванка Тръмп.

У нас преди време също се появи българската Мелания Тръмп. Зам.-кметът на Велинград Светла Томова беше сравнена със съпругата на Доналд Тръмп заради неин тоалет.

Източник: vesti.bg