Включете се в играта на Графа и Добрич Онлайн и спечелете албум с автограф и билети за концерта в Добрич

Музикалното шоу на Графа идва в Добрич на 19 септември. Бъди един от тримата, които ще се срещнат лично с един от най-обичаните изпълнители!

Включете се в играта на Графа и Добрич Онлайн и спечелете албум с автограф и билети за концерта в Добрич



Добрич е първият от петте града във втората част на националното турне на Графа и неговата лайв банда. На 19 септември в Летния театър в Добрич известният певец ще излезе на сцената заедно с музикантите Миро Иванов (китара), Васето Крумов (китара), Краси Тодоров (клавишни), Александър Обретенов (бас китара), Венци Трифонов (кларинет, саксофон), Борислав Бояджиев – DJ Borche (барабани) и вокалното трио LaTiDa. Специалната програмата включва впечатляващи концертни аранжименти на хитовите песни на Графа. Билети за шоуто в Добрич се продават на касата на Органова зала и в бензиностанция OMV (касата на Eventim) на цени от 15 до 30 лв.


Освен аудио-визуалната продукция на световно ниво, Графа и екипът му готвят за феновете в Добрич още любопитни изненади.

Следващите дати от националното турне на Графа са:  20 септември -  Русе,  Летен театър; 18 октомври – Стара Загора, Спортна зала; 19 октомври – Велико Търново, ДКС „Васил Левски”; 24 октомври – Благоевград, зала "Скаптопара".

Трима от най-запалените почитатели на Влади Ампов ще могат да се срещнат лично с него след концерта му в Добрич, благодарение на съвместната игра на Монте мюзик и Добрич Онлайн. Отговорете вярно на зададените три въпроса на края на статията, свързани с Графа и може да спечелите атрактивните награди. 10 от правилно отговорилите ще спечелят албума „Моменти“ с автограф, а на трима ще подарим двоен билет за шоуто в Добрич и лична среща с Графа.

Можете да се включите в играта до полунощ на 13 септември, а на следващия ден ще обявим имената на спечелилите и ще се свържем с тях.

Вашите отговори въведете тук: