Пълна отличничка от Шабла получи Национална диплома

Кметът на Шабла Мариян Жечев връчи на Луиза Карамилева почетното отличие "Национална диплома".

Пълна отличничка от Шабла получи Национална диплома



На официална церемония в ритуалната зала на Община Шабла кметът Мариян Жечев връчи почетното отличие "Национална диплома" на Луиза Карамилева от Шабла. В този специален за нея момент до нея гордо застанаха нейните родители, учители и приятели. На събитието присъстваха председателят на Общински съвет - Шабла д-р Йорданка Стоева, директорът на училище "Асен Златаров" Петранка Валентинова и старши експерт "Училищно образование" към РУО – Добрич Калоян Койчев.

Кметът на Община Шабла каза при връчването, че тази диплома е възмездие за положения труд през годините, резултатът от отговорното отношение на Луиза към всичко, до което се докосне.

Тя благодари за оказаната й чест да се организира такова тържество. Благодари първо на родителите си, които са я подкрепяли и насърчавали през всичките години на обучение. На учителите си каза най-милите думи, които са най-голямата награда за положения от тях труд.

Почетното отличие на Министерство на образованието и науката "Национална диплома" се връчва на ученици, които през целия курс на обучение имат само Отличен за срочна и годишна оценка. С пълно шест през годините Луиза Карамилева завърши средно училище "Асен Златаров" в крайморския град. Тя ще продължи образованието си в Софийски университет "Св. Климент Охридски", като специалността й ще бъде Стопанско управление с английски език.