Хефнърови неволи: Булката-беглец си направила парти в деня на провалената сватба

Хефнър оставил на булката-беглец пръстен и "Бентли", но си взел кучето.

Хефнърови неволи: Булката-беглец си направила парти в деня на провалената сватба
Въпреки, че беше изоставен от 25-годишната си годеница дни преди сватбата, Хю Хефнър се проявил като великодушен мъж - той отказал да си вземе пръстена и "Бентлито", които подарил на Кристъл. За сметка на това си взел кучето Чарли, за което дори в микроблога си писа, че му липсва не по-малко от "зайчето".
 
Булката-беглец отишла в имението на Хефнър, за да върне подаръците, но той настоял тя да запази за себе си пръстена с диамант за близо 100 000 долара, както и подареното  й "Бентли".
 
Пак в Twetter Хефнър съобщава и за завръщането на кучето Чарли. Ние с Кристъл ще останем добри приятели, добавя примирено плейбоят.
 
Междувременно приятелка на екс-годеницата разкрила пред медиите, че на 18-ти, денят на провалилата се сватба, Кристъл организирала парти. Холи Медисън, която също е от зайчетата, близки до Хефнър нарекла постъпката й просто отвратителна. Кристъл пък се защитила, че имала нужда да се поразсее.
 
Тя продължава да твърди, че е отменила сватбата не заради каприз, а защото не можела да понесе мисълта, че и след сватбата нямало да е единствената жена в живота на 85-годишния Хефнър. Знам че постъпих нечестно, но не би било правилно и да се оженя за него, казва тя пред списание People.
 
Междувременно в Щатите вече излезе юлският брой на Playboy, където прелестите на Кристъл са достъпни за всекиго - поне на снимка.