Зомбита нападнаха град в Англия (видео)

150 зомбита нападнали град в Англия, след като властите си признали, че няма как да отблъснат атаката на чудовищата. Всичко обаче се оказало... инсценировка.

Британският град Лестър е бил нападнат от зомбита, съобщава ВВС.

Чудовищното нашествие започнало, след като немъртвите разбрали, че градските власти са безпомощни да се справят с тях.

Само преди седмици органите на реда признали, че не са разработени никакви планове за защита на хората от града от нападение на живи мъртъвци.

Около 150 окървавени, обезобразени и ужасяващи същества преминали през центъра на града и щурмували сградата на градската управа.

Кметът искрено съжалил, че седмица преди това си направил шега със запитване на разтревожен гражданин.

Роберт Ейнсли изпратил писмено въпрос до общината, в което настоявал да му бъде отговорено какви са плановете за действие, ако градът бъде нападнат от зомбита.

По местното радио, без да допуска какви ще са последстията, говорител на общината заявил: "Отговорът ми е само в едно изречение - нямаме планове за отблъскване на зомби-атаки".

Историята, която веднага станала популярна в социалните мрежи, предизвикала и инсценировката на нашествието на зомбитата, обяснил организаторът Джеймс Диксън. Той признал, че не е очаквал шегата да привлече толкова много участници.

А общинарите действително се оказали неподготвени да отблъснат зомбитата - там имало само двама охранители. За тяхна радост чудовищата не направили опит да завземат сградата, а само издавали ужасни звуци и правели страховити гримаси през витрината.


<iframe width="425" height="349" src="http://www.youtube.com/embed/ftFdzy5L0jI?rel=0" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Зомбита нападнаха град в Англия (видео)