Успешен дебют на Тони Здравков

Калиакра спечели престижна и много ценна точка при гостуването си на ЦСКА. Мачът на Националния стадион „Васил Левски“ завърши при 0:0. Въпреки отсъствието на ключови фигури като капитана Иван Райчев, бившия национал Светослав Петров и Николай Петров, Калиакра действа много добре организирано през всичките 90 минути и със сплотена и сърцата игра не позволи на армейците да наложат натиск нито за миг.

Гостите от Каварна могат дори да съжаляват, че не си тръгнаха от София с пълния комплект точки, тъй като по-смислените атаки и по-чистите положения за гол в мача бяха пред вратата на ЦСКА. Неумението на тима да бележи и да се възползва от числено предимство при контраатака си пролича и в тази среща. За 10 мача в А група Калиакра остава само с 3 отбелязани гола.

Гостуването на ЦСКА бе първият мач на Антони Здравков начело на Калиакра. Новият старши треньор на каварненци записа успешен дебют и то срещу един от грандовете на родния футбол. След този мач новакът в елита вече има 9 точки в актива си и се изкачи на 12 място в А група.