Добричка фирма спечели реклама в списание ENTERPRISE

Вчера и във Варна успешно премина обучителният семинар „Mysuccess.bg“ , организиран от сп. Enterprise, в партньорство с Българска стопанска камара и подкрепата на Борика-Банксервиз и Банка ДСК.

Добричка фирма спечели реклама в списание ENTERPRISE

Организаторите, както и самите участници във форума бях изключително активни, което допринесе за отличния резултат при реализацията на заложената идея и концепция на тази среща. Гост лекторите представиха своите практически съвети, като обосноваха  предписанията си към присъстващите представители на малки и средни компании от Варна и региона, работещи в различни браншове, с личният си опит. Моделите на поведение на фирмите в България в момент на криза в продажбите са различни,  споделените изпитани методи обаче дават ясни насоки на мениджърите.


 

В дух на ентусиазъм за получаване на нови знания и създаване на полезни контакти протече целият семинар. Основните изводи, които присъстващите обобщиха в края на срещата за обмен на практики за успешен бизнес са в сферата на повишаване стойността /не паричната/ на всеки предлаган продукт за клиента и непрестанна работа в посока повишаване коректните и качествени взаимоотношения с всеки конрагент.

На финала на събитието разбира се, чрез томбола бяха раздадени награди. Добричката фирма „Елпром -ЕТ“ АД, с представител на семинара Нигохос Хубесерян спечели една страница реклама в списание  ENTERPRISE. За пореден път екипът на организаторите доказа, че полезното може перфектно да се съчетае с приятното.