Изнесени офиси на Енерго-Про в област Добрич

За поредна година Енерго-Про обслужва клиенти в малки населени места в Североизточна България в рамките на проекта "В услуга на клиента". През следващата седмица компанията организира мобилни офиси за обслужване на клиенти на територията на областите Силистра и Добрич. В тях жителите на съответните населени места ще имат възможност да се възползват от услугите на Енерго-Про, без да се налага да пътуват до областния център.

Изнесени офиси на Енерго-Про в област Добрич

Инициативата е удобна възможност клиентите да актуализират данните си за кореспонденция. За целта е необходимо да представят документ за самоличност и документ за собственост на имота. Актуализацията на клиентските данни би спестила евентуални неудобства на клиентите при ползване услугите на компанията.

В мобилните офиси ще се предлагат редица услуги на Енерго-Про – посетителите могат да стартират процедура по смяна титуляра на партидата, да получат консултация по въпроси, свързани с потреблението на електроенергия, да се информират за процеса по присъединяване на нов обект към електроразпределителната мрежа и други.

Организирането на изнесени офиси по проекта "В услуга на клиента" стартира през 2014 година и се превърна в традиция в комуникацията с клиентите на дружеството. За тяхно улеснение приемните се провеждат в различни населени места, където няма действащ център за обслужване на Енерго-Про. Както и досега, компанията работи в сътрудничество с общинските администрации и кметствата при реализацията на инициативата.



Графикът на изнесените офиси: