Добруджа приема Доростол

Първенството се подновява с мач между отборите на двата областни града в Добруджа - Добрич и Силистра.

Добруджа приема Доростол

В мач от първия за годината кръг в трета Североизточна група Добруджа приема Доростол. Дербито е в събота, 25 февруари, от 14.00 часа на стадион "Дружба" в Добрич при свободен за зрителите вход. Непосредствено преди мача на феновете ще бъдат представени новите попълнения на жълто-зелените - Илиян Капитанов, Мердин Мехмедов и Тодор Тодоров. И тримата са офанзивни футболисти, които ще вдигнат нападателната сила на отбора.



Във временното класиране Добруджа е на второ място с 34 точки, на 5 зад лидера Черноморец (Балчик). Доростол (Силистра) заема 11-та позиция с 11 точки.

Трима футболисти на Добруджа пропускат домакинството в събота, като се очаква да бъдат готови за игра до следващия мач. Александър Йовчев е с гнойна ангина и не тренира тази седмица. Контузия в коляното няма да позволи на Васко Боев да играе срещу Доростол. Нападателят Кристиан Пешков, който пропусна подготовката заради операция от апендицит, поднови тренировки и вече се готви наравно със своите съотборници, но все още не е готов да бъде включен в групата за мача.

Подготовката за мача върви нормално, уважаваме всеки съперник, срещу който играем, като целта ни е да го победим на терена, сподели старши треньорът на Добруджа Радослав Вардаров.