Добруджа приема шампиона

Мачът е в събота, 25 февруари, от 14.00 часа.

Добруджа приема шампиона

В мач от мъжката А хандбална група Добруджа приема Фрегата (Бургас) в събота, от 14.00 часа, в зала "Русалка" в Добрич. Входът за зрители е свободен.



Дербито противопоставя последните шампиони на България. Жълто-зелените се окичиха със златото през 2012 и 2013 година, след което последваха 3 поредни титли на Фрегата.

С 18 точки от 9 победи и 3 загуби отборът от Добрич е трети във временното класиране на мъжката А хандбална група, на 2 точки за втория Чардафон (Габрово). Фрегата пък е на шестата позиция с 10 точки от 5 успеха и 7 поражения. Шест отбора водят люта битка за четвъртото място, даващо право на участие в плейофите, като от четвъртия до деветия в момента са в рамките само на 3 точки.

Излизаме за победа, която ще е е важна за постигането на целите ни - второ място през редовния сезон, заяви Георги Андреев - президент и старши треньор на Добруджа. Смятам, че в момента сме по-добрият и по-опитният отбор, но място за подценяване няма, добави той.

Пред Георги Андреев няма кадрови проблеми преди срещата и всички хандбалисти на Добруджа се готвят пълноценно за мача в събота.