Утре е представянето на дебютната книга на Грациела Димитрова

"Дневникът на една грешница" е първата книга на талантливата млада писателка от Добрич.

Утре е представянето на дебютната книга на Грациела Димитрова

Представянето на романа ще се състои утре, понеделник, от 18.00 часа в Бакарди клуб в Добрич. В навечерието на деня на влюбените всички, които обичат книгите и четенето, са поканени на премиерата на една любовно-еротична книга. Събитието в Бакарди ще бъде съпроводено с много подаръци, игри и забавления.



Авторката Грациела Димитрова е на 23 години, от град Добрич. Завършила е специалност "Книгоиздаване" във ВТУ "Св. Св. Кирил и Методий" - Велико  Търново. "Дневникът на една грешница" е първата й книга, но с писане се занимава от малка. 2 години води рубрика в тийн-списанието "Хай клуб", в която публикуват стиховете й.

Книгата е издадена от издателство "Мартине". Редактор е Николай Мирчев. Автор на илюстрациите в книгата е Красимира Иванова, а корицата е дело на Евгения Паскалова. Двете художнички също са от Добрич, ученички в 11 клас в училище "Св. Климент Охридски".

С книгата можете да се сдобиете на предстаяването й утре или да я поръчате чрез официалната фейсбук страница на "Дневникът на една грешница" - (ТУК).