Пуснаха в продажба еднодневни билети за рок феста в Каварна

Еднодневните билети за КАВАРНА РОК ФЕСТ 2011 влизат в продажба от днес (10 юни 2011). Пропуските са с цена от 40 лева за ден и могат да бъдат намерени в мрежите на Ticketstream.bg и Eventim.bg, в магазините на Office 1 Superstore, TBI, Orange, Tехномаркет, Мултирама, Пикадили, Германос и др.

Пуснаха в продажба еднодневни билети за рок феста в Каварна
Тридневни билети за КАВАРНА РОК ФЕСТ 2011 могат да бъдат закупени в тръговската мрежа на цена от 90 лв.

Организаторите от Loud Concerts и Община Каварна предупреждават, че на място билетите ще бъдат по 50 лв. за един ден и по 100 лв. за трите дни на крайморския метъл форум.

Ето и разпределeнието на групите по дни досега :

15 юли
Paradise Lost
Sonata Arctica
Katatonia
DreamShade

16 юли
Opeth
Tiamat

17 юли
Arch Enemy
Moonspell
Suicidal Angels

Предстои да бъдат обявени и останалите участници в КАВАРНА РОК ФЕСТ 2011.

През месец май се проведе първата игра на Loud Concerts за спечелване на тридневен билет за КАВАРНА РОК ФЕСТ, след която 10 късметлии от цялата страна ще могат да гледат любимите си групи безплатно. Съвсем скоро ще бъде обявена още една подобна игра на официалната Facebook страница на КАВАРНА РОК ФЕСТ: www.facebook.com/kavarnarockfest. 

Традиционният рок фестивал, КАВАРНА РОК ФЕСТ, ще се проведе от 15-ти до 17-ти юли в Каварна. На КАВАРНА РОК ФЕСТ 2011, в рамките на три дни ще гостуват някои от най-големите и обичани от феновете имена в съвременната екстремна рок и метъл сцена.