Кметът на община Шабла поздрави Кристияна Енчева за връченото й отличие „Пожарникар на годината – 2016“

Кметът на община Шабла Мариян Жечев в присъствието на Председателя на Общински съвет – Шабла д-р Йорданка Стоева се срещна с началника на РС „Пожарна безопасност и защита на населението“, гл. инспектор Стефан Петков и с Кристияна Енчева, мл. инструктор в Районната служба.

Кметът на община Шабла поздрави Кристияна Енчева за връченото й отличие „Пожарникар на годината – 2016“

С поздравителен адрес,  кмета на община Шабла  отправи поздравления към  директора на РД ПБЗН - Добрич, комисар Дарин Димитров, гл. инспектор Стефан Петков, началник на РС ПБЗН – Шабла  по повод   връченото високо отличие „Пожарникар на годината – 2016“, в категория „Контролна дейност“ на Кристияна Енчева.



„За ръководството на община Шабла Вие сте една надеждна и професионална структура, гарантираща безопасността и спокойствието на гражданите . Ежедневният риск за живота и здравето на служителите е част от тяхната висока благородна професия, която те носят с чест. Пожелавам на всички Вас и на Вашите семейства здраве и успехи! На  Кристияна Енчева – да бъде винаги пример за подражание на младите хора!“, се казваше в  поздравителния адрес.

За извоюваното отличие Кристияна получи букет цветя и поздравителен адрес лично от кмета на общината.