Замерят депутат от Добрич с банкноти

Бивши и настоящи депутати от "Атака" се замеряха с фалшиви банкноти в парламента. Те са специална изработка на хората на Волен. Стойността на всяка е 50 000 лв., а на лицевата им страна пише "Субсидия за предатели".

Замерят депутат от Добрич с банкноти
Пореден екшън сътвориха депутатите от „Атака” и напусналите ги преди време трима техни колеги.

Докато отцепниците отправяха поредните си обвинения срещу Сидеров в кулоарите на парламента, депутатът  на Волен Десислав Чуколов хвърли в лицето им десетки банкноти.

Оказа се, че парите не са истински. Те са специална изработка на националистите.

Банкнотите са от 50 000 лева, имат серийни номера и подписи. На лицевата им част пише „Субсидия за предатели”.

Млако след като Валентин Николов, Кирил Гумнаров и Огнян Пейчев напуснаха партията си, Сидеров ги обвини, че са взели пари. Според лидера на „Атака” те са се присъединили към други формации срещу не малка сума.

„Предатели”, подвикна им Чуколов докато хвърляше над главите им банкнотите.

„Махни се от тук да не стават циркаджилъци”, отвърна му ядосан Николов. Малко след това пък Гумнаров призова бившите си съпартийци да потърсят помощ от психиатър, защото явно нервите им не издържат.

Отцепниците продължиха словесната си война с Волен Сидеров и представиха нотариално заверени документи, които показват, че личният адвокат на Сидеров Петър Петров е генерален пълномощник на пет офшорки на Сейшелите. Те ще внесат документите в прокуратурата днес. Напусналите показаха и sms от Сидеров, който според тях доказвал, че ги е принуждавал да подписват договори за поръчителство.

Съобщението гласяло „Току-що говорих с кантората. Въпрос на всеки момент е. Следя процеса.”.

Sms-ът бил пратен на 28 март тази година, малко след среща между адвокатите на едната и другата страна в кантората на правистите на Сидеров. Според Николов това било признание от страна на шефа на „Атака” за наличието на договори за поръчителство.