Електронен вестник за култура и нещотърсачество издават в Езикова

В първия брой на СЛЕД-И, вестникът на ЕГ „Гео Милев”-Добрич, можете да откриете любопитна информация за училищния живот, градски, регионални и национални новини, както и интервюта.

Електронен вестник за култура и нещотърсачество издават в Езикова

Журналистът Петър Петров споделя спомените си от Езиковата. Аника Колева (12 „в”) разказва за своето пътешествие до Текето и крепостта „Овеч”. СЛЕД-И пита ученици от Езиковата как виждат училището на бъдещето. Аксения Аврамова (10 „а”) пише за инициативите на Училищния съвет не само по Коледа. Емма Маркова (10 „а”) с призив към гражданите на Добрич: „Включи се! Победи диабета!“. И още: представяне на романа „Писма за оригами” от Дияна Боева – учител по български език и литература, в книжарница „Сиeла Ректората” в София. Кристина Христова (11 „г”) за любовните пиксели на телефоните. 12 „а” на среща с немски магистрати. Човек на СЛЕД-И с летни впечатления от Фестивала „Класиката в Балчик”. С покана за театър пристига репортерът Наталия Брайкова (10 „е”). Таня Рогова (12 „е”) разказва за благотворителната акция в Езиковата. Социален експеримент в час по Свят и личност – Васил Коцев (12 „в”) споделя как съучениците му избраха президентът на Езикова. Поезия от Вяра Пасева – учител по немски. За финал: интервю с барабаниста на група Rockabillity, една от трите рок банди в Езиковата.



Teмата на броя е: Светлина и Сенки.

СЛЕД-И се издава с логото на проект „Твоят час” на МОН, под общата редакция на Дияна Боева и с подкрепата на 12 а, б, в, г, д, е.