Добруджа гостува на Левски преди евромачовете

Жълто-зелените са в серия от 3 поредни победи и сега излизат за още една, която ще им осигури място в тройката на полусезона.

Добруджа гостува на Левски преди евромачовете

В мач от последния есенен кръг на мъжката А хандбална група Добруджа гостува на Левски (град Левски) на 20 ноември, неделя, от 14.00 часа.



С 10 точки от 5 победи и 3 загуби отборът от Добрич е на трето място във временното класиране. Съперникът е шести с 8 точки.

Всички хандбалисти на Добруджа са здрави и тренират пълноценно за гостуването на Левски.

Целта ни е победа, но със сигурност ни очаква труден мач, защото Левски се представя добре през този сезон и е силен домакин, отбеляза Георги Андреев - президент и старши треньор на хандбален клуб Добруджа.

Гостуването на Левски е последният шампионатен мач за годината за жълто-зелените. Седмица след това, на 26 и 27 ноември, Добруджа и румънският Потаиса ще изиграят два мача в трансилванския град Турда. Срещите са от 1/16-финалите на евротурнира Чалъндж къп.

До края на годината хандбалистите на Добруджа ще имат още един мач - 1/8-финал за Купата на България през декември. В турнира ще участват 16 отбора - десетте от А група и 6 от Б, а жребият ще бъде изтеглен на 28 ноември в Габрово.