Първи тренировки под ръководството на Ради Вардаров проведе Добруджа

Радослав Вардаров е новият старши треньор на Добруджа. Той заменя на поста Стефан Славов.

Първи тренировки под ръководството на Ради Вардаров проведе Добруджа

Две тренировки - вчера и днес, проведоха с новия си наставник футболистите на Добруджа.




Много съм доволен от играчите, първите ми впечатления са, че имат голямо желание и се стараят много в подготовката, сподели Радослав Вардаров.

Целта, която ръководството ми постави, е ясна - отборът да играе добър футбол и да побеждава, заяви новият страши треньор на Добруджа.

Помощник-треньор остава Светослав Кръствев, Николай Радомиров пък ще продължава да подготвя вратарите.

Радослав Вардаров е бивш футболист на Добруджа, Локомотив (София), Рилски спортист и други, с над 100 мача по терените на А група.

Треньорската му кариера започна в Септември (Тервел), като през сезон 2010/2011 той изведе отбора до второто място в Североизточна В група - рекордно класиране в историята на клуба. Септември бе на крачка от влизане в Б група, но загуби баража срещу Нефтохимик с гол от дузпа в самия край на мача.

Ради Вардаров за втори път застава начело на Добруджа. През сезон 2012/2013 под негово ръководство жълто-зелените спечелиха първото място във В група и се завърнаха в професионалния футбол. Ради Вардаров няма загуба като старши треньор на мъжкия състав на Добруджа - 25 победи и 3 равенства.

През миналия сезон той изведе юношите старша възраст на Добруджа до третото място в зона Североизточна България. През есента Ради Вардаров отново води футболистите до 19 години, които са трети във временното класиране.