Добруджа се готви за победа в Габрово

В мач от мъжката А хандбална група Добруджа гостува на новака Чардафон. И двата отбора допуснаха по две загуби в последните си срещи и сега ще се стремят да се върнат на победния път.

Добруджа се готви за победа в Габрово

Добруджа гостува на Чардафон в Габрово в неделя, 23 октомври, от 15.00 часа.



Играещ старши треньор на съперника в Христо Йорданов, който е шампион с мъжкия състав на Добруджа и бе треньор в школата на добричкия клуб. Новакът в елитната група Чардафон започна сезона с 3 поредни победи и оглави класирането, след което обаче допусна две загуби и сега е на трето място.

Добруджа също започна успешно кампанията - 2 победи на старта на първенството, но след това също записа 2 порежния и с 4 точки е на пето място, но и с мач по-малко от съперниците.

Подготовката за мача в Габрово през тази седмица протича нормално, няма контузени хандбалисти в нашия отбор, съобщи Георги Андреев - президент и старши треньор на хандбален клуб Добруджа. Ще играем със сериозен съперник с много опитни състезатели в състава, отбеляза той. Не ни притеснява факта, че ще сме гости, смятам, че Добруджа е по-класният отбор и ще се постараем да си тръгнем с победа, заяви Георги Андреев.