Добруджа отива за победа в Кубрат

Халфът Симеон Симеонов ще пропусне мача, но от понеделник ще започне тренировки. Под въпрос е участието в срещата на нападателя Дейвид Филипов.

Добруджа отива за победа в Кубрат

В мач от 8 кръг на трета Североизточна група Добруджа гостува на Кубрат в неделя, 2 октомври, от 16.00 часа. Отборът на Добрич е лидер със 17 точки след 5 победи, 2 равенства и нито една загуба при голова разлика 24:4. Кубрат е на десето място със 7 точки.




Очаква ни тежко гостуване срещу противник, който ще даде всичко от себе си срещу нас, но ние нямаме друга алтернатива освен победата, заяви старши треньорът на Добруджа Стефан Славов. Успешната серия, в която се намира отборът, ни задължава да излизаме за победа във всеки мач - както в Добрич, така и при гостуванията, смята наставникът.

Симеон Симеонов ще пропусне срещата в Кубрат, пореди контузия. Прегледът тази седмица е показал, че от понеделник той може да запоне да тренира.

На тренировката вчера контузия на ръката е получил талантливият млад нападател Дейвид Филипов. Сложена му е шина, което може да му попречи да участва в предстоящия мач.

Всички останали футболисти на Добруджа са здрави, наказани няма.