DJ Роско протегна ръка на Алекс

Популярният DJ Роско се включи в благотворителната кампания "Да протегнем на Алекс ръка!", чиято цел е набирането на средства за лечение в Израел на 4-годишната Александра Маркова от Добрич.

DJ Роско протегна ръка на Алекс

Преди дни дисководещият изнесе шоу в клуб "Бакарди". Шоуменът дари хонорара си от 700 лева за болното дете.


 

Разходите по транспорта и престоя му в Добрич бяха поети от собственика на клуб "Бакарди" Димитър Димов.

 

Роско започва диджейската си кариера през 1991 г, а с продуциране се занимава от 1998 г., когато става един от създателите на проекта Дийп Зоун Проджект, в който участва като съпродуцент, DJ, саунд дизайнер и аранжьор.

 

Работил е на една сцена с почти всички диджеи в България, както и със световни имена, сред които са Dave the drummer, Da Hool, Alex Kvitta, Amok, Cave, D.A.V.E. The Drummer, Leo Laker & Martin Montana. През 2008 година дисководещият се класира на втора позиция в конкурс за ремикс на хаус класиката “Music Is The Answer” на Дани Теналия. Ремиксът на българина, който е в електро хаус стил, се състезаваше заедно с още 623 различни варианта на парчето, което е своеобразен рекорд за подобен тип конкурси.

 

Набраната сума за лечението в Израел на 4-годишното дете е 32 975 лева.

 

Банковата сметка на Александра Маркова е:

IBAN сметка: в лева BG29UNCR70001502098286, BG23UNCR70001519928740 в евро, BIC: UNCRBGSF, УниКредит Булбанк - клон Добрич.